Vi er Stackpath Partner

Stackpath nettverk hos Websupporten.no

Vi tilbyder verdensledende CDN gennem vores Stackpath-partnerskab. Det eneste netværk, du har brug for!

Slutbrugere sidder fast mellem skyen.
De aktiver, du skal levere, bliver større, mere dynamiske og mere varierede hver dag. Alligevel forventer alle altid, at tingene går hurtigere og bedre.

Overgå dine kunders forventninger med CDN.
CDN tilbyder en omfattende pakke af muligheder for at tackle de mest presserende leveringsudfordringer, herunder indholdsbeskyttelse og ressourceoptimering.
Dette er funktionalitet og flyder sammen.

Stil Stackpaths netværk mellem dig og slutbrugernes højeste krav. Fremskynd, optimer og beskyt belastningerne på dit websted med det bedste værktøj, du kan få fat i.

Webstedsacceleration

Accelererer sideindlæsning, video- og lydstrømme, API-interaktioner og mere for at fastholde brugere, forbedre SEO-resultater og reducere ydeevneomkostninger, der har forhindret dig i at skabe en rigere brugeroplevelse.

Levering af store filer

Giv slutbrugere over hele verden hurtige og pålidelige downloads af store filer som HD- og 4K-video og mere med avancerede funktioner inklusive segmenterede fildownloads og ubegrænset filstørrelse.

Tilpasning af indhold

Skræddersy indhold og den måde, det leveres til den enkelte bruger til meget personaliserede og stærkt optimerede slutbrugeroplevelser og ekstraordinær ydeevne, sikkerhed og kontrol over, hvordan og hvor aktiver leveres.

I HELE VERDEN

Høj hastighed

Redundante Tier-1 transportforbindelser, global "Anycast", et privat netværk mellem alle placeringer og enestående øjeblikkelig buffedybde leverer dit indhold til slutbrugere med en usædvanlig lav tid til første byte (TTFB).

Stackpath.com | Websupporten Partner