Hvem er vi?

Vi er et digitalt bureau, der primært leverer tjenester til Skandinavien.

Begyndelsen

Med over 17 års erfaring i computerbranchen er vi klar og absolut klar til enhver udfordring, der kommer vores vej. Historien begyndte godt på drengeværelset i 2003 med flere pc-dele, et nyt sæt værktøjer og cd'er klar til at installere godbidderne til en datidens computer. Dengang var Startits store i området, og selv de var imponeret, da teenageren viste sine byggefærdigheder og gav en klar besked "Du skal begynde at arbejde i IT!" Drømmen var klar, og lige siden da er den digitale verden blevet vores verden. Spol frem til nutiden, hvor den samme drøm følges lige så entusiastisk, hvor vi er lovet at hjælpe andre med at nå deres drømme.

Websupporten.no blev startet af et velkvalificeret team, der vil være i stand til at tilbyde rimelige priser for tjenester. Vi hjælper virksomheder med at komme i gang, forbedre eller blot vedligeholde og drive fremskridt.

Begynnelsen på historien vår | Websupporten.no
Hjembyen Stavanger | Websupporten.no

Hjemby

På et kontor i Stavanger finder de fleste ting sted, og herfra til resten af verden hjælper vi med at skabe digitale løsninger. Vi er ikke den største virksomhed, men vi arbejder lige så dedikeret med hver enkelt kunde, enten i Stavanger eller hvor det er nødvendigt.

Skulle du have gjort noget på en fredag eftermiddag eller søndag morgen, er vi her for at bestille. Vores specialitet er omfanget af vores natur, da vi påtager os meget forskellige opgaver fra dag til dag.

Et lille team - mange færdigheder

Vi er 14 dedikerede mennesker, der arbejder bag kulisserne på Websupporten, og derfra og ud til verden hjælper vi med at skabe morgendagens muligheder. Digital!

Her arbejder vi hårdt for at dække alle behov under ét tag. Alt fra websteder til kodning, Shopify og WordPress til Wix, sociale medier til præsentationer og en hel række forskellige anmodninger. Nogle små, andre store. Uanset hvad, gør vi vores bedste for at skabe resultater for og med vores kunder.

Teamet i Stavanger | Websupporten.no
Partnere hos Websupporten.dk

Partners

Websupporten.dk er sammen med Websupporten.com, Websupporten.no en virksomhed, der altid vil være i stand til at levere fuldgyldige tjenester og komplette digitale tjenester. Hver virksomhed har kun brug for at beskæftige sig med en virksomhed, der tager sig af alt undervejs.

Derfor fungerer vi som en holistisk gruppe af talenter inden for hver eneste del af den digitale verden. Vi har partnere i flere lande, og sammen kan vi tilbyde alt, hvad du har brug for online.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Fra idé til marked

Kom til os med din idé, og lad os hjælpe dig med at få den på markedet. Den rigtige rådgivning og markedsføring for dig og din virksomhed betyder alt på vejen til succes. Og vi er med dig hele vejen!