Vi er den officielle Tawk.to-partner

Tawk.to | Websupporten.no

Godkendt og stolt partner

Hvis du aldrig har hørt om tawk.to, er det en live chat-app, der bruges af over 3,2 millioner forretningsbrugere over hele verden. Flere af vores kunder bruger det, og feedbacken er kun positiv.


Vi er her for løbende at udvikle og bygge videre på mere fantastiske partnerskaber, og vi leder altid efter autentiske, innovative måder at vokse på. Med over 1,5 milliarder andre websteder derude er vi taknemmelige, når nogen vælger at besøge os og indser vigtigheden af at få enhver interaktion til at tælle. Tawk.to har været med til at hjælpe os med at opnå dette for vores kunder, der har fået dette integreret på deres hjemmeside.

Hvad præcist gør Tawk.to, spørger du? Tawk.to er en messaging-app til omdannelse af interaktioner til varige forhold. Tawk.to er den mest anvendte live chat-app på planeten og lader dig være der, når din kunde har mest brug for dig ved at overvåge dine besøg og interagere med dine kunder op til 24/7. Og hvis du ikke kan være der, giver Tawk.to support med teamet af erfarne hyrede agenter for så lidt som $ 1 i timen. De tilbyder også dedikerede virtuelle assistenter til at hjælpe dig med de gentagne hverdagsopgaver, så du kan fokusere din energi på din virksomhed, mens du sparer både penge og tid.

Vores forretning er også baseret på kundetilfredshed, hvorfor vi er så glade for at arbejde med en virksomhed, der virkelig tror på at opbygge positiv vækst i samfundet.

Vi er her for at forbinde dig med resten af verden

Tawwk.to Partner | Websupporten.no

I en overfyldt online verden, hvor 73% af forbrugerne beslutter, hvor loyaliteten hos de forskellige mærker ligger baseret på gode kundeoplevelser, bliver tilgængelighed stadig vigtigere.

Hos os får du en komplet pakke, hvor vi linker programmet til dit websted, oversætter alt indholdet ud over muligheden for at oprette en "kundeportal" med information om hjemmesiden, dine produkter eller hvad det måtte være.